Bluesgroover zoekt een Solo gitarist met zangstem, stijl moderne Blues (Assen)

Bluesgroover zoekt een Solo gitarist met zangstem, stijl moderne Blues

In Gitarist Gezocht in Assen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Bassrock op 01-11-2023, 94 keer bekeken.

Bluesgroover zoekt een Solo gitarist met zangstem, stijl moderne Blues met een funk/soul sausje (Tedeschi-Trucks/Beth Hart/Bonnie Raitt)
Bluesgroover (omgeving Assen-Groningen) bestaat uit vier ervaren muzikanten (Zangeres/Drums/Bas/Slag gitaar). Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Solo gitarist (a.l.) die bij voorkeur ook vocaal een bijdrage kan leveren (koortjes!)
Ons doel is om samen met jou ons huidig repertoire strak neer te zetten en verder uit de bouwen, maar vooral om lekker samen te spelen! Ons repertoire bestaat bv. uit nummers van de Tedeschi Trucks Band, Joanne Shaw Taylor, Joe Bonemassa & Beth Hart, Bonnie Raitt.
Ons doel is natuurlijk om daarmee naar leuke optredens toe te werken! Met onze repertoirekeuze willen we laten zien dat “de blues” tegenwoordig echt meer omvat dan een standaard 12 maten shuffle, en we schuwen daarbij een uitstapje naar blues nummers met een meer funky of soul-full karakter niet.
Wij zoeken daarvoor een goede Solo gitarist die zijn of haar “mannetje” staat in dit genre en gemotiveerd is om wekelijks te repeteren, maar er vooral ook iemand die zin in heeft om in een leuke band te komen spelen! Je moet natuurlijk een lekkere solo kunnen neerzetten, maar de persoonlijke “click” vinden wij zeker zo belangrijk..
Mocht dit je aanspreken, dan kijken wij uit naar je reactie!
Wij repeteren wekelijks op dinsdagavond in onze eigen oefenruimte in Peest (nabij Assen) maar we kunnen in overleg eventueel per keer bekijken wat voor iedereen het beste uitkomt.

JB 06-50514482

Meer Gitaristen Gezocht in Assen:

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!