The Torrents of Spring zoekt drummer (Leiden)

The Torrents of Spring zoekt drummer

In Drummer Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Eelco Slierendrecht op 15-10-2023, 120 keer bekeken.

Voor mijn Cosmic Blues project The Torrents of Spring ben ik op zoek naar een drummer die uit de omgeving van Leiden komt, tussen de 30-50 is en liefst tweede stem of koortjes kan zingen. Ervaring is minder belangrijk dan speelplezier. Maar het doel is 10-15 maal per jaar optreden en op een later moment album opnames.
Ik heb zo’n 20 eigen nummers, plus een hand vol covers, klaarliggen. Sommige zijn al eens als akoestisch duo of trio opgenomen maar nu wil ik afstand nemen van het drie/vier minuten song format en deze nummers gebruiken als basis voor live jams.
Repetities zijn woensdagavond in het Muziekhuis in Leiden, waar ik ook opslagruimte heb voor instrumenten. (drum kit is aanwezig, kick en cymbals kunnen gehuurd worden)
Spreekt dit je aan check dan de nummers die ik al opgenomen heb en mijn Cosmic Origins playlist op Spotify. Bevalt wat je hoort, stuur mij dan een berichtje.

"The Gap" (live), nog met oude percussionist

Meer Drummers Gezocht in Leiden:

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!