Metal band zoekt drummer (Steenwijk)

Metal band zoekt drummer

In Drummer Gezocht in Steenwijk (Overijssel). Geplaatst door gebruiker ChainsOfKerberos op 19-07-2023, 100 keer bekeken.

Hoi!
Wij zijn Chains of Kerberos, een blackened death metal band waarvan alle leden in de buurt van Steenwijk wonen.
Sinds kort zijn wij op zoek naar een nieuwe drummer. We maken uitsluitend eigen werk, geen covers. We hebben een volledige set list klaar en zouden zsm aan onze EP willen starten.

Zodra je comfortabel en tevreden bent met het geschreven werk zullen we optredens gaan plannen. We hebben een redelijk netwerk wat ons hierbij kan helpen.

We zijn op zoek naar iemand die serieus aan de slag wil, 1 keer per week repeteren. Voorheen deden we dit in Zwolle maar door de centrale ligging is verplaatsen naar een eventuele andere oefenruimte geen probleem. Denk hierbij aan een gebied tussen Leeuwarden en Zwolle.

Dus hou je van het creëren van een bak herrie waar je ook nog goed op kan headbangen (of als je vragen hebt) stuur ons dan vooral een bericht.

p.s. de youtube video is al verouderd, we hebben ondertussen een nieuw logo en beter werk geschreven, dit hebben we enkel nog niet opgenomen maar geeft je een idee van wat we maken.

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar

herrie

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!