Drummer gezocht (ervaren!) voor disco & dance formatie (Haarlem)

Drummer gezocht (ervaren!) voor disco & dance formatie

In Drummer Gezocht in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Remco Icke op 15-09-2023, 116 keer bekeken.

Back in the Groove is een spetterende semi-professionele disco & dance classics band. Wij spelen al meer dan 15 jaar met veel succes op feesten, bruiloften en evenementen en is exclusief te boeken bij boekingskantoor Swinging.nl.
https://www.swinging.nl/band-huren/back-in-the-groove-2/

Back in the Groove bestaat uit negen muzikanten. De twee zangeressen en drie blazers (www.groovehorns.nl) geven de band een eigen unieke sound. Vette blaaspartijen en solo's wisselen elkaar in rap tempo af. Back in the Groove speelt dansbare soul en disco hits uit de 60ties tot de pop en dance krakers van nu. Soulvolle Motown van Aretha Franklin. Vette disco van Earth Wind & Fire en pop(klassiekers) van Michael Jackson. Word jij enthousiast van onze advertentie dan maken wij graag kennis met jou!

Wij zoeken wel een (zeer) ervaren drummer met een professionele instelling die zijn/haar sporen heeft verdiend en nummers aankleed met vette grooves en swingende disco beats. Weet jij onze band en elk optreden naar een nog hoger niveau te tillen dan maken we heel graag kennis met jou!

Website: www.backinthegroove.nl

Leeftijdscategorie: 40 tot 50 jaar

Heeren van Aemstel live

Meer Drummers Gezocht in Haarlem:

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!