Terrible Dancers zoekt NIET MEER drummer (Eindhoven)

Terrible Dancers zoekt NIET MEER drummer

In Drummer Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Pitar op 03-03-2023, 298 keer bekeken.

WE ZIJN VOORZIEN
Terrible Dancers is een 4-mans formatie die Rock, Blues, Soul en Americana covers speelt. Terugkerend herkenbaar element zijn onze vocale harmonieën, die we ook bij diverse nummers toepassen in onze meerstemmige gitaar riffs.

We willen vooral lol maken, in onze vrije tijd. Deze lol bestaat uit een wekelijkse repetitie, met opslagmogelijkheid en een heel fijne in-ear monitoring set, en regelmatig een optreden. Wat regelmatig is, ligt niet vast en zullen we samen bepalen. Het is niet uitgesloten dat het repertoire wordt uitgebreid met eigen werk.

Na een lange samenwerking van zo'n 4 jaar, gaan de wegen van onze geliefde drummer en die van de band Terrible Dancers zich helaas scheiden. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe vriend en slagwerker om de ritmische basis over te nemen.

Wat we van ieder bandlid minimaal verwachten, is een goede voorbereiding van het repertoire buiten de repetitieruimte. Op die manier kunnen we ons tijdens de repetitie focussen op de arrangementen en het samenspel.

Ben je geinteresseerd geraakt en beschik je over eigen vervoersmiddelen en een drumkit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!