Drummer gezocht (Arnhem)

Drummer gezocht

In Drummer Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Jan Oostendorp op 03-03-2023, 282 keer bekeken.

Het AFO (Arnhems Fanfare Orkest) is op zoek naar een drummer en kan zeker ook versterking gebruiken in diverse blazers groepen (bugel, trompet en trombone b.v.)
Zit je op donderdagavond maar wat op de bank te hangen, dan is het tijd om hier vanaf te komen! Wist je dat je op de donderdagavond ook gezellig samen muziek kunt maken? Dat kan bij het Arnhems Fanfare Orkest, een gezellige muziekvereniging met enthousiaste leden.Wij hebben ervoor gekozen niet te lopen en uitsluitend zittende concerten te verzorgen. Qua repertoire kiezen we bewust voor een breed scala aan muziekgenres, zo is er voor elk wat wils. Onze dirigent is Rudy Böhmer, hij leidt onze repetities en zorgt ervoor dat we elke week weer beter klinken. Natuurlijk zorgen we voor een koffiepauze, en na de repetitie is er tijd voor een gezellig drankje aan onze eigen bar.
Denk je: dat lijkt me wel wat? Zeker in deze tijd houden wij rekening met de portemonnee van onze leden, dus voor de kosten hoef je het niet te laten. Voor slechts 12,50 euro per maand heb je elke donderdagavond plezier. Je bent welkom, ook zonder instrument. Kom gerust eens een kijkje nemen bij een repetitie in ons clubgebouw Quattro Musica aan de Roggeveenhof 60, Presikhaaf Arnhem. Elke donderdagavond van 19.45 - 22.00 uur. Voor meer informatie zie www.arnhemsfanfareorkest.nl