Dirigent(e) gezocht! (Den Haag)

Dirigent(e) gezocht!

In Dirigent Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Voices Unlimited op 26-02-2023, 208 keer bekeken.

Voices Unlimited is een gemengd koor van circa 50 leden uit Den Haag. Wij zijn een gezellig koor met een breed repertoire dat serieus wil repeteren, maar ook graag plezier maakt. De nadruk ligt op het zingen van popmuziek, maar we maken graag uitstapjes naar andere genres. Het koor wordt begeleid door een ervaren concertpianiste. Wij repeteren op maandagavond van 19.45 - 21.45 uur in het centrum van Den Haag, vlakbij het Centraal Station en zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer.
Wij zoeken een enthousiaste, creatieve en veelzijdige dirgent(e) die liefst enige ervaring heeft, maar dat is zeker geen eis; goede communicatieve en didactische vaardigheden heeft en die ook kan overbrengen; in goed overleg kan samenwerken met de pianiste, het bestuur en overige commissies binnen het koor, kan arrangeren maar ook dit is zeker geen eis, maar wel prettig; stemtesten wil afnemen.
Voor meer informatie, ga naar onze website of bel met
Jaco Tavenier, voorzitter 06 21160548 of Jacqueline Verdiesen, secretaris 06 40060782.

Meer Dirigenten Gezocht in Den Haag: