Vacature hobo bijUMA Kamerorkest (Utrecht)

Vacature hobo bijUMA Kamerorkest

In Blazer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker UMA Kamerorkest op 23-02-2023, 182 keer bekeken.

Vanaf eind maart (‘23) gaat het UMA Kamerorkest repeteren voor het concertprogramma van juni ‘23 en heeft daarbij nog een vacature voor hobo. We zoeken dus een enthousiaste maar toch ook ambitieuze hoboïst(e) die onze mooie blazerssectie komt versterken. In eerste instantie voor de concerten in juni, maar bij een goede klik wellicht ook voor vast. Ervaring in ensemble- en/of (kamer)orkestspel is gewenst. De UMA repeteert op woensdagavond in Utrecht (Oost).

De concerten zijn op 24 & 25 juni (beide ‘s middags) en op het programma staan:
• F. Schubert - Symfonie D.708A (reconstructie Newbould) Nederlandse première
• R. Wagner - Siegfried Idyll
• O. Schoeck - Vioolconcert in Bes

Na maximaal twee keer meedoen met een programma wordt in onderling overleg beslist over lidmaatschap of opname op de lijst van invallers. Omdat blazers vaak een solistische stem hebben in het orkest, kan gevraagd worden om een keer voor te spelen.

We studeren gemiddeld drie programma’s per seizoen in, waarvan doorgaans twee eigen uitvoeringen en een begeleiding of een samenwerkingsproject. Per eigen programma organiseren we standaard twee concerten, een in Utrecht en een op een locatie daarbuiten. Om de twee jaar doen we een operabegeleiding bij uitvoeringen van het operagezelschap Bel Canto in Velsen. Dat is al bijna een traditie geworden. We hebben met dit gezelschap onder andere Carmen van Bizet, Aïda en Macbeth van Verdi uitgevoerd. Nu zijn we Verdi’s Nabucco aan het instuderen voor uitvoeringen in maart.

Op onze website vind je bij Huidig programma (vooruitblik) alle informatie over het komende programma en de concerten. Verder kan je op de pagina Concerthistorie zien wat we de afgelopen jaren gespeeld hebben. Bij Audio en bij Video staan opnames van wat bijzondere projecten.

Interesse?

Neem contact op via: info@uma-kamerorkest.com