Bassist / zangeres zoekt band (Breda)

Bassist / zangeres zoekt band

In Bassist Zoekt Band in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker vmwillemse op 15-05-2024, 38 keer bekeken.

Hoi,

Ik ben een ervaren muzikante van 48 jaar uit Breda. Ik speel basgitaar en ik zing en heb vele jaren ervaring, mn met het bassen. In bandjes zong ik- naast het bassen- vaak de backings, maar sinds enige tijd zing ik ook lead (incl. zangles!).
Ik ben op zoek naar mensen om muziek mee te maken in de vorm van een bandje. In het verleden heb ik zeer vaak opgetreden, maar die ambitie is tegenwoordig een stuk minder;). Een paar keer per jaar naar een optreden toewerken is natuurlijk prima, maar ik zit zéker niet te wachten op maandelijks optreden. Voor mij is het plezier hebben in het samen muziek maken en de gezelligheid onderling het belangrijkste.
Ik zoek dus een coverband in de regio Breda (of max 45 min. rijden van Breda) met wat gelijkgestemden. Leeftijd maakt mij niet zoveel uit, al pas ik denk ik niet meer in een bandje met alleen maar twintigers;)
Ik houd zelf van veel verschillende soorten muziek. Als ik samen moet vatten wat ik tof vind: jaren 70 & 80, hedendaagse pop, Soul, Motown en Rock. En alles van Adele tot Skunk Anansie.

Spreek mijn add jou aan, of wil je gewoon eens vrijblijvend checken of er een muzikale match is, stuur dan gewoon vrijblijvend eens een berichtje.

Groeten, Veronique