Bassist en drummer duo zoeken leden voor opstartende altrockband (Nijmegen)

Bassist en drummer duo zoeken leden voor opstartende altrockband

In Bassist Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker JasmijnSchaars op 02-08-2023, 66 keer bekeken.

Hoi,

Wij zijn Jasmijn en Eric, een bas en drums duo uit een voormalige Arnhemse alt-rock band. Wij hebben besloten om samen een nieuwe band te starten en door te gaan met het schrijven van eigen muziek. Het genre is overkoepelend alternatieve rock (bijv. Artic Monkeys en Muse), maar binnen de alternatieve scene is er natuurlijk veel ruimte voor invloeden uit andere stijlen. Zo kunnen we samen onze eigen unieke stijl vinden!

Wie zijn wij?
Jasmijn (23) is een ervaren bassiste met meerdere jaren band- en optredenervaring. Naast bassen schrijft ze regelmatig teksten en heeft ze een sterke tweede stem.

De drummer, Eric (23), heeft ook meer dan 10 jaar band en optredenervaring, variërend van musicals tot metal. Hij is daarnaast een gedreven schrijver van muziek, geregeld in de vorm van spraakmemo's met ideeën voor riffjes.

We zijn beide ambitieuze teamplayers. We leveren een hoge input voor de band. We hebben dan ook als doel om met de eigen geschreven muziek op te treden en deze uit te brengen op de bekende streamingsplatforms.

Wat zoeken wij?
Een gedreven zanger/zangeres en/of gitarist(e) die weten hoe hij/zij een sterke performance neer kan zetten en wie het ook leuk lijkt om eigen teksten en muziek te schrijven. (Ervaring hiermee is een pre maar zeker geen vereiste, de inzet is vooral belangrijk!)

Voorheen repeteerden we in Arnhem, maar we kunnen gemakkelijk uitwijken naar bijvoorbeeld Elst of Nijmegen.

Ben jij een zanger(es) en/of gitarist(e) en spreekt hetgeen je hier leest je aan? Stuur dan een reactie waarin je jezelf kort voorstelt, dan kunnen of we binnenkort al een keertje kunnen jammen/ meeten?

Groeten,
Jasmijn en Eric

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar

Meer Bassisten Zoeken een Band in Nijmegen:

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!