Covers eigen deuntjes vind het allemaal leuk! (Emmen)

Covers eigen deuntjes vind het allemaal leuk!

In Bassist Zoekt Band in Emmen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Alek op 30-01-2024, 76 keer bekeken.

Hoe zeg je?? Plectrum!? Nee weet ik niet.. Maar ik heb denk ik wel vlugge vingers niet dat je dat snel zal horen voor zover ik weet doet mijn versterker het niet eens.

Meestal probeer ik mijn best te doen om theorie te snappen maar noten lust/lees ik niet, uhm oh ja ik vind Tony Levin en Joe Dart wel leuk en laatst liet ik per ongeluk mijn modded squier jazz bass vallen dus die moet ik nog eens naar de shop brengen is wel zonde heb alles mbt electronica vervangen, oh dat boeit je niets?? naja ik wou het je toch even laten weten want solderen is alles behalve mijn passie en ik ben trots dat mij dit is gelukt ik speel toch liever op mijn sterling stringray bass en kan ik niet stoppen met lullen over de ingebouwde active pre-amp. Mijn sound is bij voorkeur humbuckers dus mids met een punch ik vind snel en ruig erg leuk maar vette grooves op een laag tempo is eigenlijk nog leuker!

Voor de rest weet ik niet wat voor andere dingen ik moet vertellen uhm oh ja ik heb een auto, het is een hybride en ondanks dat ik me verheven voel boven de Astra uit 2002 bezitters is het ook wel weer vervelend dat fietsers je niet kunnen horen als je 30km/u rijdt.
Ik woon thv schoonebeek/Emmen en zoek ook iets voor in die regio want ondanks dat ik hooguit een beetje zuiniger rij zit ik in twee andere bands waarvan allebei buiten een straal van 70km en ja dat vind ik eigenlijk vervelend (hint hint).

Maargoed laat je niet afschrikken door alles wat je net moest ervaren want kun je nagaan hoe ik me voel nadat ik dit moest teruglezen het is gewoon verschrikkelijk

Neem vooral contact met me op als je spijt wilt hebben van je keuze of als je gewoon eenzaam bent en met iemand wilt praten dan vind ik dat (misschien) ook niet erg maar dat kun je dus allemaal niet weten als je het niet vraagt ;D
Oh ja GEEN country of blues alsjeblieft, ik kijk er niet op neer ofzo maar het is voor mij te “repetitief”.

Groetjes Alex (29jr btw)