Bassist gezocht (Nieuwkoop)

Bassist gezocht

In Bassist Gezocht in Nieuwkoop (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker UnderC op 10-03-2024, 182 keer bekeken.

Onze band UnderC is op zoek naar een enthousiaste bassist (man/vrouw). Wij zijn op dit moment (nog) een formatie van 4, met 2 zangeressen, een drummer en een gitarist. Onze leeftijd varieert van 28 tot 56. We spelen moderne muziek, met name rock uit de jaren 90. Oefenen doen we in onze studio in de gemeente Nieuwkoop of in de studio van de muziekschool (ook in de gemeente Nieuwkoop). Inmiddels treden we al op, daar hebben we veel lol in, en willen we veel meer gaan doen.
Wat vragen we van onze bassist (man/vrouw): je kan lekker meespelen, en je hebt ook de tijd om je (indien nodig) goed voor te bereiden. Ideale leeftijd ergens tussen 25 en 45 jaar. Voor uitschieters boven deze leeftijd: maximale leeftijd hangt af van hoe jong je jezelf voelt en of je bij ons past!
We proberen in de band alles in goed overleg te doen, grote ego’s hebben we liever niet. Je hoeft niet “om de hoek” te wonen, maar het is wel handig als je niet al te ver van Nieuwkoop af woont. Zie je het zitten stuur een mailtje, of pak de telefoon en bel mij (de drummer).

Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar